Glade hjul - prosjektbeskrivelse

Les vår blogg fra:

Afghanistan Australia Burundi Egypt India Irland Isle of Man Kongo Nederland Nord-Irland Norge Skottland Sverge Zambia Zimbabwe

 

Les i bloggen vår om:

Bøker Dykking Foto Fotturer Friluftsliv Jakt og fiske Judo Kajakk Mat og drikke Ski Sykkel Trening 
Helsport

Kokatat

 Vil du ha denne plassen?
Kontakt oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

100 Sommerdager 2009

100 Sommerdager

100 sommerdager

100 Sommerdager

100 Sommerdager

100 sommerdager

100 sommerdager

Et prosjekt for å, bokstavelig talt, billedliggjøre at mennesker som har en relasjon til hverandre allikevel lever veldig forskjellige liv med forskjellige livssituasjoner, interesser, hverdag, arbeid, fritid, personlighet, alder, bosted...
- Bare for moro skyld!

Se alle bildene her!!

F.eks er Ingrid og Birgit søstre som de fleste mener ligner på hverandre av utseende. De har vokst opp sammen, gått på samme barneskole, hatt mange felles interesser og opplevelser. I dag er de gode naboer som gjerne tar et glass rødvin om kvelden eller går en tur sammen på søndagen, men de lever allikevel veldig forskjellige liv. Anders og Birgit har vokst opp på forskjellige plasser og møttes ikke før i studietiden. I dag er de gift og har nok et mye likere hverdagsliv enn det Ingrid og Birgit har. Det er dog ikke sikkert at de får lyst til å ta de samme bildene av den grunn.

Konsept
Anders, Ingrid og Birgit og andre interesserte som har en relasjon (familie, venner) til en av disse, tar et bilde hver dag av et fritt valgt motiv i 100 dager.

Tidspunkt
Fra og med mandag 1. juni til og med torsdag 8. september 2009

Tema
Tema for motiv og bildetekst er helt valgfritt. Eks: Noe som er typisk for dagen, et morsomt/fint/typisk motiv/hendelse/opplevelse/gjøremål, en ting/person/dyr man har lyst til å vise frem.

 

Resultat

12 fotografer startet på prosjektet, men kun 4 ”overlevde”, dvs. bare fire stykker klarte å ta et bilde hver eneste dag i de 100 dagene. De fire var Helene (Anders sin søster), Ånund (Birgit sin pappa) samt Anders og Birgit. Vi har samlet disse bildene i en bok som ligger ute både til salgs og til gjennomtitting på Blurb. I tillegg kan disse bildene samt bildene til noen av de som nesten klarte å gjennomføre sees her.

 

 

 

 

 

Check out my books