Glade hjul - prosjektbeskrivelse

Les vår blogg fra:

Afghanistan Australia Burundi Egypt India Irland Isle of Man Kongo Nederland Nord-Irland Norge Skottland Sverge Zambia Zimbabwe

 

Les i bloggen vår om:

Bøker Dykking Foto Fotturer Friluftsliv Jakt og fiske Judo Kajakk Mat og drikke Ski Sykkel Trening 
Helsport

Kokatat

 Vil du ha denne plassen?
Kontakt oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

100 vinterdager100 Vinterdager 2009-2010

- mot lysere tider

 

Dette er et fotoprosjekt hvor fem fotografer tok et bilde hver dag fra og med årets mørkeste dag i 2009 (21.12.2009) til og med 30. mars i 2010.

Prosjektet er gjennomført som en oppfølging av det tidligere prosjektet: 100 Sommerdager 2009. Begge prosjektene ønsker å vise hvordan mennesker i relasjon til hverandre, men med forskjellige livssituasjoner og interesser, velger å billedliggjøre sin hverdag med kun et bilde hver dag. - Bare for moro skyld!

De fem fotografene som klarte brasene denne gangen var: Ånund Ryningen, Birgit Ryningen, Anders Levoll, Marit Øvstedal og Annette Hovrind.

De fem fotografene har følgende relasjon til hverandre: - Ånund er far til Birgit - Birgit og Anders er gift - Anders og Marit møttes på nybegynnertrening i judo - Anders, Marit og Birgit sitter i styret for Judo for fred - Birgit og Annette møttes gjennom et jenteprosjekt i Norges Judoforbund

- Alle bildene er samlet i denne boka som både kan tittes på her:

 

- se også 100 Sommerdager:

 

Check out my books