Glade hjul - prosjektbeskrivelse

Les vår blogg fra:

Afghanistan Australia Burundi Egypt India Irland Isle of Man Kongo Nederland Nord-Irland Norge Skottland Sverge Zambia Zimbabwe

 

Les i bloggen vår om:

Bøker Dykking Foto Fotturer Friluftsliv Jakt og fiske Judo Kajakk Mat og drikke Ski Sykkel Trening 
Helsport

Kokatat

 Vil du ha denne plassen?
Kontakt oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tacx Spider Prof reparasjonsstativ for sykkel (T3025)

 

Tacx reparasjonsstativ

 

Dette sykkelreparasjonsstativet består av en justerbar tripod med flere sammenkoblede rør og klemmer for innfesting og regulering av arbeidsstillingen til sykkelen som skal repareres.

 

Stativet er solid laget og kan enkelt justeres til ønsket stilling og høyde. Selve sykkelklemmen kan bite over rørtykkelser opp til 50 mm, noe som burde være nok til at de fleste sykler har et eller annet rør med en diameter som passer. Videre kan du plassere sykkelen langt nok ifra det vertikale røret på stativet til at krankarmer og pedaler kan rotere fritt, tripoden er bred nok til at stativet likevel står stødig. Stativet er som sagt solid og stødig, noe som igjen fører til at det trolig er tyngre og litt dyrere enn andre stativer på markedet. Min personlige mening er at stødigheten og den gjennomgående kvaliteten veier mer enn godt nok opp for dette. Stativet kan i tillegg klappes sammen slik at det ikke tar så stor plass.

 

Stativet leveres med et justerbart stag som låser fast styret (settes mellom setepinne og styre), dette fungerer helt fint og holder styre og forhjul fast slik at det er enkelt å utføre reparasjoner også på disse. Videre virker det som om materialene som er brukt er gode nok til at det tåler skitt og vann på en god måte, det er praktisk når man for eksempel vasker sykkelen.

 

 

Bra:

  • Solid og stødig
  • Gode klemmer, både for innstilling av stativ og innfesting av sykkelen
  • Tåler skitt og vann bra
  • Tar liten plass sammenslått

Kunne vært bedre:

  • Stativet er litt tungt å dra med seg rundt omkring, men det er ikke noe problem om du bare skal ha det med deg i bilen
  • Det kunne vært praktisk med en liten verktøyhylle som kunne henges på stativet
  • Litt dyrt

 


Biking - Images by Birgit and Anders Ryningen